VKG Kwaliteitseisen en Adviezen (e-learning)

Werk jij in de kunststof gevelindustrie? Of ga je er werken? Dan geeft kennis van de VKG Kwaliteitseisen & Adviezen jou een waardevolle basis in je werkzaamheden. Of je nou verantwoordelijk bent voor de sales, calculatie of meer in de voorbereiding van uitvoering. Inhoudelijke kennis van de VKG Kwaliteitseisen & Adviezen maakt je een volwaardige gesprekspartner binnen de branche. 

Om jou van die kennis te voorzien heeft de VKG de e-learning VKG Kwaliteitseisen & Adviezen ontwikkeld. Het volgen van deze e-learning kun je helemaal in je eigen tempo doen. Pas als jij er klaar voor bent doe je examen. En lukt het de eerste keer niet? Geen nood, een herkansing is mogelijk. 

 

Inhoud en duur van de e-learning

De e-learning wordt verzorgd door Kennis Centrum Gevelbouw en neemt jou mee in de wereld van regels en werkwijzen van kunststof gevelelementen. De inhoud wordt jaarlijks geüpdatet zodat het voldoet aan de meest recente versie van de VKG Kwaliteitseisen & Adviezen. 

Tijdens de e-learning worden de VKG Kwaliteitseisen & Adviezen per onderwerp behandeld. Ieder onderwerp sluit je af met een paar oefenvragen. Zo kun je zelf beoordelen of je een onderdeel al goed beheerst. Wil je een onderdeel herhalen? Prima idee. Jij bepaalt je eigen tempo. Wanneer jij er klaar voor bent doe je examen. De tijdsinvestering voor deze e-learning inclusief examen ligt tussen de 2 en 10 uur, afhankelijk van je voorkennis. We adviseren de e-learning binnen vier maanden af te ronden. 

 

Iedereen kan starten

Voor het volgen van de e-learning is geen specifieke vooropleiding nodig. Een gezonde dosis nieuwsgierigheid, enthousiasme en doorzettingsvermogen zijn voldoende. 

 

Investering e-learning

De kosten voor een licentie inclusief examen en certificaat bedragen € 50,- per deelnemer. Een licentie is 1 jaar geldig vanaf de aanmeldingsdatum. Een ongebruikte licentie vervalt aan het einde van het jaar.  

 

Aanmelden en starten

Zodra jouw werkgever of bedrijf zich heeft aangemeld, ontvangt de contactpersoon de licenties en inlogcodes. Een licentie kan eenmalig met een e-mailadres geactiveerd worden. En dan kun jij aan de slag!

 

Aanvragen

Een account aanvragen? Download hier de instructie.