Montage

Waarom deze cursus?

Veel moderne gevels worden tegenwoordig voor een groot deel prefab aangeleverd. Wat productie betreft hoeft er op de bouwplaats bijna niets gedaan te worden aan de gevelproducten. Maar dit betekent zeker niet dat er geen kennis van de techniek nodig is. Een verkeerde montage kan nog steeds leiden tot een niet functionerende gevel. Kennis van de kwaliteit van de gevelproducten en de montage is een pré voor de buitenmonteur, zeker in de moderne Gevelbouw. Tevens is het leerzaam om onderling ervaringen uit te wisselen en diverse situaties op en rond de bouw te delen.

Resultaat

Na het succesvol afronden van de cursus bezit je actuele kennis, vaktechniek en een naslagwerk. Aan de orde komen
onder andere: branche organisatie, kwaliteit en klantvriendelijkheid, organisatie, werkvoorbereiding, montage en oplevering.
Naast de hoofdpunten wordt er (in een kleine groep) ook uitgebreid aandacht besteed aan aanverwante onderwerpen en wat eventueel te sprake komt. Interactie in de groep een belangrijk onderdeel.

Voor wie?

De cursus is geschikt voor alle buitenmonteurs. Deze cursus is niet alleen geschikt voor de beginnende monteur, maar zeker ook voor de gevorderde monteur. Zo kunnen de beginnende monteurs veel leren van de gevorderde monteurs, andersom zullen de starters zorgen voor een frisse blik op de onderwerpen.

Organisatie en docenten

De cursus wordt verzorgd door een gerenommeerde docent die vanuit eigen kennis, ervaring en visie deelnemers meer inzicht geeft in de hedendaagse gevelbouw. Het Kennis Centrum Gevelbouw ontwikkelt de inhoud van de cursus en draagt zorg voor de docenten. SKG-IKOB zorgt voor de organisatie van de opleidingen. 

Subsidie

Ben je werkzaam bij een bedrijf dat is aangesloten bij het OOM? Dan kun je in aanmerking komen voor de PTT subsidie regeling. Je dient dit vooraf zelf bij het OOM aan te vragen. Voor meer informatie, kijk op www.oom.nl 

Klik op 'Aanmelden' om de meest actuele cursusinformatie te vinden. Je meldt je dan nog niet direct aan.