Geveltechniek Bouwfysica vervolg

Doelgroep
Deze tweedaagse cursus is bedoeld voor een ieder die na het volgen van de reguliere cursus Bouwfysica meer behoefte aan diepgang heeft. Het is geen vereiste om de reguliere cursus Bouwfysica gevolgd te hebben. Een ieder die meer van bouwfysica wil afweten is welkom op deze cursus.

Waarom
De gebundelde kennis die het midden kader, van tekenkamer t/m calculatie nodig heeft het is veelal alleen in de advieswereld, de toeleverende industrie beschikbaar.
De continue en  snelle ontwikkelingen op het gebied van regelgeving en normen  in de bouw met betrekking tot energieneutraal bouwen, luchtdicht bouwen en lichttoetreding met aan de andere zijde de  innovatieve oplossingen die elkaar in snel tempo op (gaan) volgen zorgen ervoor dat een gedegen bouwfysische ondergrond noodzakelijk is. Het KCG heeft hiervoor deze cursus ontwikkeld. De intensieve samenwerking met  onze leden en partnerbedrijven  maakt het mogelijk de laatste ontwikkelingen op de voet te volgen en in deze cursus te verwerken.

Resultaten
Deze cursus levert uw bedrijf goed opgeleide medewerkers, die uitstekende  gesprekspartners van uw opdrachtgevers, adviseurs  en architecten zijn. Deze cursus levert de cursisten diepgaande en actuele kennis op het gebied van bouwfysica.

Aan de orde komen
Ventilatie,  Warmtetransmissie en vocht, U-waarde. Met behulp van een computer en rekenmodellen worden bouwfysische vraagstukken opgelost.

Werkwijze
Kennisoverdracht vindt plaats door het presenteren van theorie en het behandelen van actuele vraagstukken uit de praktijk. De cursisten kunnen voorbeelden en vraagstukken uit hun dagelijkse praktijk als lesstof aandragen. Er wordt gewerkt met verschillende experts en docenten die allen in de dagelijkse praktijk met hun onderwerp bezig zijn. Door te werken in twee middag-/avondsessies wordt er geen al te groot beslag gelegd op de bedrijfstijd. In de pauze wordt er een eenvoudige maaltijd van soep en broodjes geserveerd. Er wordt gewerkt in een groep van ca. 25 cursisten

Aanvullende cursusinformatie
De cursist dient een laptop met MS Excel mee te nemen naar de cursus.

Cursusdatum
Doorlopend, cursusagenda

Tijd
2, dagdelen
 
Deelnamebedrag
€ 570,- (excl. BTW)

Subsidie
Is uw bedrijf aangesloten bij het OOM dan kunt u in aanmerking komen voor de PTT subsidie regeling.
U dient dit vooraf zelf bij het OOM aan te vragen. Voor meer informatie OOM.

Op deze cursus zijn de Algemene Voorwaarden KCG van toepassing, deze kunt u hier vinden.