Geveltechniek Bouwfysica

Bouwfysica is "de fysica van de gebouwde omgeving". Deze betreft de fysische aspecten van de gebouwde ruimte en van gebouwconstructies en installaties. De fysische aspecten zijn licht, warmte, lucht, vocht en geluid. De gebouwde ruimte omvat zowel de door mensen gecreëerde buiten- als de binnenruimte. De gebouwschil speelt hier een heel belangrijke rol in. Als gevelspecialist weet u na de cursus  al deze aspecten tot een logisch en verantwoord geheel te smeden. U heeft uw werk goed uitgevoerd als de eindgebruiker het binnenklimaat van het gebouw als zeer prettig ervaart.

Doelgroep
Wilt u, of u nu,  engineer, constructeur, werkvoorbereider, calculator, verkoper bent goed beslagen ten ijs komen, en als volwaardig gesprekspartner naast uw opdrachtgever zitten?  Dan is dit de cursus voor u. Compact, snel en volgens de laatste eisen.
 
Aan de orde komen
- warmtetransport
- vochttransport
- warmtetechnische aspecten van aluminiumconstructies
- vochttechnische aspecten bij ramen en gevels
- bouwfysische evaluatie van gevelconstructies
- ventilatie
- geluidswering van de gevel
- geluidswering tussen verschillende ruimten

Cursusdatum
doorlopend, cursuskalender

Tijd
2 dagdelen
 
Deelnamebedrag
€ 570,- (excl. BTW)
 
Subsidie
Is uw bedrijf aangesloten bij het OOM dan kunt u in aanmerking komen voor de PTT subsidie regeling. U dient dit vooraf zelf bij het OOM aan te vragen. Voor meer informatie OOM.

Op deze cursus zijn de Algemene Voorwaarden KCG van toepassing, deze kunt u hier vinden.